Chefkok Edwin Van Goethem is een oud-leerling van de hotelschool in Koksijde. Hij heeft stage gelopen bij verschillende sterrenzaken in België en daarbuiten. Hij volgt nog regelmatig stages om op de hoogte te blijven van wat zich in de gastronomische wereld afspeelt.

De chef heeft zijn eigen stijl ontwikkeld. Hij weet altijd een ‘personal touch’ aan elk gerecht te geven, of het nu Frans, Italiaans, Spaans of Japans is. In zijn laatste culinaire creaties proef je nogal wat Japanse invloeden. Die verweeft hij subtiel in zeer persoonlijke gerechtjes. Miso, sesam, dashi, wasabi en yuzu brengen daarin een meerwaarde.

Primordiaal in Edwins keuken blijft de onverbiddelijke keuze voor eersteklas basisproducten. Niet te vergeten alles wat uit zijn eigen dorp komt. Of het nu gaat om bier, asperges, verse groenten, geitenmelk of rode vruchten. Ook voor dagverse vis kan hij rekenen op topleveranciers. Voor vlees werkt hij sinds enige tijd samen met topslager Hendrik Dierendonck.
En zelfs voor ingrediënten als olijfolie en kruiden doet Edwin beroep op de beste leveranciers!

Het is duidelijk dat Edwins inspanningen vruchten afwerpen. Voor het 7de jaar op rij verdiende zijn gastronomisch restaurant namelijk een mooie 16/20 in de toonaangevende gids van Gault&Millau. Ook in de wereldbekende Michelingids heeft 't Korennaer 1* vermelding en dat voor het tweede jaar.

PLAN ROUTE




VAKANTIE

 

Van 11 April t.e.m. 19 April

 

SOCIAL MEDIA

 

 

Download Protocol COVID-19

 

 

LINKS

home reservatie
menu vacatures
events  
   

 

CONTACT

Nieuwkerkenstraat 4
9100 Nieuwkerken
03 / 778.08.45
info@korennaer.be

openingsuren :

’S Middags open vrijdag en zondag
’S avonds open op donderdag, vrijdag, zaterdag & zondag
Vanaf 15 personen ook open op sluitingsdagen